Blogpost

DEMO zoekt correspondenten!

Niet alleen de hoofdredacteur is dit jaar nieuw – er komen ook nieuwe functies vrij bij de DEMO! Ga je regelmatig naar een activiteit van de Jonge Democraten Utrecht? Zit je nadien nog vol commentaar of dwalende gedachten? Wil je deze kwijt bij de vereniging? Dan zoekt de DEMO-redactie jou als correspondent!

Als DEMO-correspondent schrijf je 3 tot 4 keer per jaar een stuk over een activiteit van je eigen afdeling. Dit mag over van alles gaan – van nieuwe leden-borrels tot thema-avonden of zelfs de AAV. Jouw stuk wordt sowieso online gepubliceerd, en het beste stuk wordt als lang artikel in de papieren DEMO geplaatst.

Valt je pen spontaan uit je tas en zit je al in de aanval? Of heb je nog kritische vragen over de functie zelf? Aarzel niet en stuur een mail naar demo@jd.nl.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Nieuws

Bestuur Broer gekozen!

Bij de Algemene Afdelingsvergadering van 26 juli 2017 is het Afdelingsbestuur 2017-2018 verkozen. Van harte gefeliciteerd en veel succes komend jaar!  Als Bestuur Ten Hoeve feliciteren we:Annabel B...

Lees meer...

zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten