#

Nieuws

Bestuursinteresse: voorzitter

25 Apr 2020

Ben jij geinteresseerd in een bestuursfunctie bij de Jonge Democraten Utrecht of vind je het gewoon leuk om te lezen waar het bestuur zoal mee bezig is? In deze rubriek kan jij daar meer over te weten komen! Hier vertelt Nyna meer over de functie: voorzitter.

Lees verder

Brief aan de gemeente | Uitzondering handhaving studenten als groep

23 Apr 2020

In deze brief naar de gemeente vragen wij samen met het CDJA en de JOVD om een uitzondering op de handhaving als studenten in een groepje van maximaal 6 huisgenoten voor hun huis zitten

Lees verder

Bestuursinteresse: werkgroepen

15 Apr 2020

Ben jij geinteresseerd in een bestuursfunctie bij de Jonge Democraten Utrecht of vind je het gewoon leuk om te lezen waar het bestuur zoal mee bezig is? In deze rubriek kan jij daar meer over te weten komen! Hier vertelt Emma met een gedicht over de functie: werkgroepen.

Lees verder

Bestuursinteresse: organisatie & internationaal

14 Apr 2020

Ben jij geinteresseerd in een bestuursfunctie bij de Jonge Democraten Utrecht of vind je het gewoon leuk om te lezen waar het bestuur zoal mee bezig is? In deze rubriek kan jij daar meer over te weten komen! Hier vertelt Stan over de functie: organisatie en internationaal.

Lees verder

Bestuursinteresse: promotie & campagne

07 Apr 2020

Ben jij geinteresseerd in een bestuursfunctie bij de Jonge Democraten Utrecht of vind je het gewoon leuk om te lezen waar het bestuur zoal mee bezig is? In deze rubriek kan jij daar meer over te weten komen! Hier vertelt Nyna over de functie: promotie en campagne.

Lees verder