#

Bestuur

Bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken binnen Afdeling Utrecht. Het zijn leden van de afdeling die door de Algemene Afdelingsvergadering zijn gekozen om een bepaalde functie uit te oefenen.

Het beleidsplan van bestuur Visser kan je hier vinden.

Person portrait

Nyna Visser

Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Nyna Visser en ik mag dit jaar de mooie functie van voorzitter vervullen. Ik ben 20 jaar oud, tweedejaars geschiedenisstudent aan de UU en heb, niet geheel onverwachts, een voorliefde voor politieke geschiedenis (vooral voor die van de afgelopen eeuw). Naast mijn politieke interesse hou ik ook van een gezellige borrel of feestje. Niet gek dat ik de Jonge Democraten zo leuk vind, waar de gezelligheid en (politieke) inhoud samen komen. Dit jaar wil ik er samen met mijn bestuur voor zorgen dat die gezelligheid en inhoud gewaarborgd zullen worden, zodat iedereen net zo’n leuke tijd zal hebben als ik het afgelopen jaar heb gehad!

Person portrait

Thomas Schepp

Secretaris

Mijn naam is Thomas Schepp, ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in het 4e jaar van de opleiding Aviation Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam. Eind 2018 ben ik lid geworden, waarna ik na mijn nieuwe leden avond direct bij de werkgroep Economie ben gegaan. Het enthousiaste ontvangst en de betrokkenheid van de andere leden heeft mij enthousiast genoeg gemaakt om mij te kandideren voor een bestuursjaar. Als secretaris wil ik mij onder meer in gaan zetten voor goede communicatie binnen en buiten het bestuur, een veilige omgang met persoonsgegevens en een nog pro-actievere houding in het persoonlijker ontvangen van nieuwe leden.

Person portrait

Djurre Langhout

Penningmeester

Ik ben Djurre Langhout (23) en ik heb de eervolle taak om het komende jaar de rol van penningmeester te vervullen. Naast mijn bestuursverantwoordelijkheden ben ik komend jaar bezig met mijn Master Quantitative Risk Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben sinds begin dit jaar lid bij de JDU en ben met veel plezier naar de verschillende activiteiten geweest. Zelf ben ik actief in de werkgroep Economie en zit ik in de twinning commissie. Ik heb me altijd erg thuis gevoeld bij de JDU en wil daarom graag mijn bijdrage leveren om komend jaar weer tot een succes te maken. Verder zal ik uiteraard zorgdragen om de financiële positie van de JDU zo goed mogelijk te waarborgen.

Person portrait

Stan van den Berg

Bestuurslid Organisatie & Internationaal

Mijn naam is Stan van den Berg, ik ben 22 jaar en ik ben nu bezig met de afronding van mijn Master Bestuur en Beleid. Sinds twee jaar ben ik lid van de Jonge Democraten en vanaf begin 2019 ben ik, door een gezellig bezoek aan The Florin, actief lid geworden. Als bestuurslid Organisatie & Internationaal wil ik me inzetten voor het behoud van alle leerzame en gezellige evenementen die onze afdeling rijk is. Samenwerking met andere politieke organisaties brengt naar mijn mening veel mooie dingen voort. Daarom ga ik graag de samenwerking met andere afdelingen en politieke jongerenorganisaties aan. Dus heb je vragen, ideeën of wil je graag meehelpen aan de organisatie van een activiteit, schiet me dan vooral aan tijdens de borrel of stuur een mailtje/appje!

Person portrait

Nikki Fredrikz

Bestuurslid Pers & Politiek

Ik ben Nikki Fredriksz, 18 jaar, en ga mijn tweede jaar van het Utrecht Law College in. Dit jaar zal ik de bestuurstaak Pers & Politiek op me nemen: in mijn ogen de leukste taak om uit te voeren in een politieke jongerenorganisatie. In mijn vrije tijd roei ik. Weliswaar als rasechte comporoeier, wat betekent dat het waarschijnlijker is dat ik mijn tegenstander eruit drink dan roei. Ik houd veel van sporten, maar ook van rustige avondjes op de bank met goed eten en een boek. Ik heb heel veel zin heb om in september met mijn bestuursjaar te beginnen en me in te zetten voor de politieke output van de JDU. Ik hoop dat jullie er hetzelfde over denken!

Person portrait

Emma Dolmans

Bestuurslid Werkgroepen

Mijn naam is Emma Dolmans, 20 jaar en ik doe de Academische Lerarenopleiding in Utrecht. Sinds september 2018 ben ik lid van de JDU en al vanaf het eerste moment heb ik het ontzettend naar m’n zin. Ik voelde me meteen heel erg welkom; de mensen zijn gezellig en de avonden interessant en leuk. Deze ervaring wil ik graag andere (nieuwe) leden ook geven en ik denk dat dat goed gaat als bestuurslid Werkgroepen. Komend jaar ga ik me richten op vernieuwing van de maandagavonden, door samen met de werkgroepen op zoek te gaan naar creatievere invulling. Op deze manier hoop ik de oudere leden betrokken te houden en de nieuwe leden betrokken te krijgen. Ik heb ontzettend veel zin om me aankomend jaar samen met de rest van het bestuur hiervoor in te gaan zetten!