#

Nieuws

Interview Bloys

24 Jun 2018

Nadat ik geïnterviewd ben door Willemijn, was het aan mij de taak een volgend interview op te zetten. We hebben dit jaar al face to face interviews meegemaakt, interviews over de telefoon, maar nog geen interview per mail! Aangezien ik een tijdje in Vlissingen vertoefde, dacht ik laat ik die laatste optie dan maar eens benutten. Maar wie zou mijn slachtoffer worden? Daar hoefde ik niet lang over na te denken: Bloys Sebregts! Samen met haar mag ik namelijk volgend jaar plaats nemen in het bestuur van de JDU. Een interview is dus een mooie manier om haar beter te leren kennen. Zie hier mijn vragen en haar antwoorden:

Lees verder

Interview Willemijn Dagevos

20 Apr 2018

Nadat ik door Esther geïnterviewd ben, is het mijn beurt de volgende persoon te interviewen. En wie is nu een beter persoon om te interviewen dan de voorzitter van de werkgroep Veiligheid & Justitie? Willemijn Dagevos is al een poos de voorzitter van deze werkgroep en haar wilde ik dan ook graag wat vragen stellen.
Lees verder

Utrechtse D66-jongeren: “Boos? Doe er dan wat mee!”

16 Mrt 2018

De wereld was donderdag 22 februari te klein. Het referendum is niet meer. De Jonge Democraten maken zich echter nog steeds sterk voor referenda en halen dan ook alles uit de kast om van het laatste referendum (21 maart over de Sleepwet) een succes te maken. Wel is de plotselinge algehele verontwaardiging over deze maatregel ergens opmerkelijk te noemen.

Lees verder

Interview met Esther Verbruggen

17 Feb 2018

Lees verder