#

Nieuws

Interview Willemijn Dagevos

20 Apr 2018

Nadat ik door Esther geïnterviewd ben, is het mijn beurt de volgende persoon te interviewen. En wie is nu een beter persoon om te interviewen dan de voorzitter van de werkgroep Veiligheid & Justitie? Willemijn Dagevos is al een poos de voorzitter van deze werkgroep en haar wilde ik dan ook graag wat vragen stellen.
Lees verder

Interview Demi Koerhuis

25 Mrt 2018

Nadat Bas Steendam mij had geïnterviewd, was het aan mij om een van onze leden het hemd van het lijf te vragen. Mijn slachtoffer is Demi Koerhuis, lid bij de Werkgroep V&J. Aangezien ik afgelopen tijd druk ben geweest met het voeren van een dubbele campagne en dus van hot naar her vloog, hebben Demi en ik een telefoonmomentje ingepland, terwijl ik aan het treinen was naar een van de campagneactiviteiten. Aangezien ons gesprek (nog) niet afgetapt wordt door de AIVD, moet ik ons gesprek zelf openbaar maken, dus bij deze!

Lees verder

Utrechtse D66-jongeren: “Boos? Doe er dan wat mee!”

16 Mrt 2018

De wereld was donderdag 22 februari te klein. Het referendum is niet meer. De Jonge Democraten maken zich echter nog steeds sterk voor referenda en halen dan ook alles uit de kast om van het laatste referendum (21 maart over de Sleepwet) een succes te maken. Wel is de plotselinge algehele verontwaardiging over deze maatregel ergens opmerkelijk te noemen.

Lees verder

Interview met Esther Verbruggen

17 Feb 2018

Lees verder