#

Wageningen

Wageningen

Regiocommissie Wageningen is de snelst groeiende regiocommissie van de Jonge Democraten. De City of Life-Sciences heeft veel te bieden en wij doen daar graag een schepje bovenop. Wij organiseren in Wageningen verschillende activiteiten, zoals debatten, lezingen en trainingen rond verschillende maatschappelijke en politieke thema’s. Onze activiteiten vinden vaak plaats op dinsdagavond en zijn uiteraard erg gezellig!

Iedereen is welkom bij onze activiteiten. Als nieuw lid of geïnteresseerde kun je altijd gewoon binnen lopen om een keer te kijken. Lijkt het je leuk om actief te worden of lid te worden, maar heb je nog vragen? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar wageningen@jd.nl of kom langs bij een van onze activiteiten.

Wil je weten wanneer wij activiteiten hebben? Kijk dan op de agenda op onze Facebook-pagina. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, like dan de pagina van de Jonge Democraten Wageningen.

Hopelijk tot snel!

Alexander Pechtold bij de AID 2018

Elke jaar organiseert Wageningen University & Research de Annual Introduction Days, oftewel de AID. Traditiegetrouw vond de tweede dag van deze introductieweek de Crazy 88 plaats waarbij de aankomende eerstejaars punten kunnen verdienen met allerlei opdrachten, verdeeld over de binnenstad van Wageningen. De Jonge Democraten Wageningen mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken, en hoe! Marije Heerma, Secretaris Promotie van JD-W, had een geweldig politiek twisterspel gemaakt waar de aankomende sjaars hun kennis van fractieleiders konden oppoetsen. Hoewel deze kennis flink was ‘weggezakt’ konden de meesten met een paar hints toch uit de voeten (en handen!). Als extra kers op de taart kwam Alexander Pechtold zelf langs om nog aan het twisterbord te draaien. Met letterlijk veel vallen en opstaan heeft Jonge Democraten Wageningen zichzelf met een leerzaam spel kenbaar gemaakt aan de sjaars. De exercitie heeft het politieke bloed bij een aantal studenten al laten stromen gezien de interesse die door hen in de vereniging is getoond. Klik hier voor een artikel over de JD bij de AID. Wij kunnen als JD-W dan ook niet wachten op het komend academisch jaar, vol met politiek en gezelligheid!