Regiocommissie Wageningen

Regiocommissie Wageningen

De regiocommissie Wageningen is een snelgroeiende regiocommissie van de Jonge Democraten. De City of Life-sciences heeft veel te bieden, en wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Wij organiseren in Wageningen verschillende politieke activiteiten, zoals symposia, debatten en trainingen. De politieke inhoud combineren we natuurlijk graag met de gezelligheid van spellen, borrels en netwerken. Iedereen is welkom bij onze activiteiten. Als nieuw lid kun je altijd gewoon binnen lopen om een keer te kijken. Wil je zelf graag actief worden, en ons helpen om politiek sexy te maken? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar wageningen@jd.nl, of kom langs bij een van onze activiteiten.

Wil je weten wanneer wij activiteiten hebben? Kijk dan op de agenda of op onze Facebook pagina. Als je constant op de hoogte gehouden wilt worden, like dan de pagina van de Jonge Democraten Wageningen <url>. Daarnaast kun je ons volgen op Twitter! <url>.

Ben je nog geen lid van de Jonge Democraten? Meld je nu aan! <url>

Met vrijzinnige groet,

Regiocommissie Jonge Democraten Wageningen

Nieuws

Bestuur Broer gekozen!

Bij de Algemene Afdelingsvergadering van 26 juni 2017 is het Afdelingsbestuur 2017-2018 verkozen. Van harte gefeliciteerd en veel succes komend jaar!  Als Bestuur Ten Hoeve feliciteren we:Annabel B...

Lees meer...

vrijdag 22 september 17:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
maandag 25 september 20:00
Wissel-AAV - Utrecht
vrijdag 29 september 19:00
BBBBB Overijssel - BuitenBubbelBorrel met Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 06 oktober 19:00
Kaderweekend - Landelijk
vrijdag 13 oktober 16:30
Kennismakingsborrel - Landelijk
vrijdag 03 november 19:00
BBBB - BlufBorrel Bestuur Brongers - Landelijk
vrijdag 10 november 18:00
Introweekend - Landelijk
zaterdag 25 november 10:00
Day of the Middle East - Landelijk

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten